Over mij

Mijn naam is Viviane Antonis, in 2006 ben ik afgestudeerd als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Daarna ben ik mijn eigen schoonheidssalon Mimique in Veldhoven gestart. In 2013 groeide de salon verder uit en verhuisde ik naar Contour Center aan de Broekweg 2F in Veldhoven. Eind 2015 liep ik tegen een fantastische ruimte aan in de mooie stadsvilla waar ook Tandartsenpraktijk Meermond is gevestigd. Vanaf 1 januari 2016 ben ik dan ook verder gegaan met mijn salon aan de Provincialeweg 47 in Veldhoven. Met de fantastische Babor behandelingen aangevuld met heerlijke ontspannende massages, bied ik u de mogelijkheid uw huid te verbeteren en het leven van alledag even te ontvluchten.

Als professionele huidverzorgingsspecialiste volg ik alle nieuwe ontwikkelingen op de voet. Ik breid regelmatig uit met nieuwe apparatuur, daarnaast pas ik mijn productlijnen voortdurend aan, aan de behoefte van mijn klanten. Een voorbeeld hiervan is de Doktor Babor lijn waarmee ook verschillende huidproblemen behandeld kunnen worden. De nieuwe Babor Huidanalyse Scanner ondersteunt mijn huiddiagnose en helpt met het samenstellen van een persoonlijk behandelplan. Zo is er voor iedereen wat wils: voor iedere huid en voor ieder budget.

Door mijn individuele aandacht en ontspannende sfeer zult u ervaren dat mijn behandelingen niet alleen uw huid aanmerkelijk verbeteren, maar dat het ook heerlijk is om ze te ondergaan.

Dus twijfel niet! Bel of mail voor een afspraak, ik zie u graag in mijn salon.