Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Het resultaat is snel zichtbaar, zelfs al na 1 behandeling. Met meer behandelingen eventueel in kuurverband zal het eindresultaat nog mooier zijn.

Vooraf aan de microdermabrasie behandeling wordt uw huid intensief gereinigd en voorbereid met een speciale peeling en masker van Dokter Babor.

Er worden fijne micro-kristallen tegen de huid gespoten, die gemaakt zijn van aluminiumoxide, deze geven geen beschadigingen aan de huid. Doordat de kristallen op de huid komen, worden de huidcellen losgemaakt. De kristallen en losgemaakte huidcellen worden door een onderdruk afgezogen en in een reservoir ogevangen. Microdermabrasie werkt in de bovenste huidlaag, de behandeling zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij 6 behandelingen, waarbij er elke 2 weken een afspraak wordt gemaakt. Het is belangrijk dat de behandelingen direct worden ingepland en dat de tussenposen niet langer zijn. U zult zien dat uw poriën minder grof worden, fijne rimpels en pigmentvlekken vervagen. Uw huid zal er egaler en gladder uitzien.

Wanneer heeft een microdermabrasie behandeling effect?

  • Een vermoeide huid
  • Een rokershuid
  • Een verouderde huid
  • Een slecht doorbloede huid
  • Een huid met grove poriën en littekens
  • Een huid die spankracht en elasticiteit mist
  • Een onzuivere huid, acne met mee-eters

Ook zijn er contra-indicaties waarbij uw huid niet behandelt kan worden met Microdermabrasie, zoals bij actieve acne, een verbrande huid door de zon, een koortslip, psoriasis, eczeem, herpes en bij rosacea.

Na de behandeling Microdermabrasie kan de huid tijdelijk droog aanvoelen. Uw huid kan na de behandeling ook rood zijn, dit neemt binnen enkele uren af. Dit komt omdat de doorbloeding van uw huid is gestimuleerd. Na een behandeling moet u er wel op letten dat u niet in de felle zon gaat zitten.

Behandeling€ 89,00
Kuur van 6 behandelingen€ 510,00
Kuur van 10 behandelingen€ 790,00