Micro Needling

Micro Needling is een effectieve manier om uw huid in de diepte te vernieuwen zonder dat de opperhuid wordt beschadigd. De behandeling zorgt ervoor dat de collageen-aanmaak van uw huid wordt gestimuleerd, hierdoor verminderen fijne lijntjes, rimpels, putjes en littekens.

Micro Needling bestaat uit hele kleine steriele naaldjes die met een vibrerend effect op de huid terecht komen. Hierdoor worden er minuscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt, hierdoor wordt er een natuurlijk herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt.

Een stevige en “volle” huid met een egale en stralende huidteint. Afhankelijk van de conditie van uw huid stellen wij een behandelplan samen. Onze ervaring is dat onze klanten na circa 6 Micro Needling behandelingen heel tevreden zijn.

Heeft u fijne lijntjes, rimpels, acne littekens of littekens van andere aard? Dan is Micro Needling zeker een geschikte behandeling.

Uw huid heeft in totaal 2 tot 3 dagen nodig om volledig te herstellen. Na de Micro Needling behandeling kunt u 1 tot 2 dagen een branderig gevoel hebben, de huid kan rood zijn en heel soms ook licht opgezwollen. Vermijd 2 weken na een Micro Needling behandeling zoveel mogelijk direct zonlicht. Gebruik in ieder geval een zonnebrandcreme met spf 50. Wij adviseren u tevens om 4 dagen na een Micro Needling behandeling geen sauna of zwembad te bezoeken, zodat uw huid echt even tot rust kan komen.

Wanneer u trombose heeft en/of bloedverdunners gebruikt kunt u helaas geen Micro Needling behandeling ondergaan.

BABOR TECH MICRO NEEDLING
Voor zichtbaar strakkere contouren. Een effectief werkstofconcentraat wordt diep in de huid ingesluisd en vult zo rimpels en lijntjes van binnenuit op.
Gezicht€ 130,-
Incl. hals of decolleté+ € 30,-